Taller de Guió 2019

Preinscripcions ja obertes pel proper Taller de Guió 2019.

 

1. EL TALLER (*inscripcions en la part inferior)

El guionista i director de cinema David Aymerich (El dulce sabor del limónNordurimpartirà un nou Taller de Guió de cinema i televisió a Tarragona. Un taller eminentment pràctic dedicat a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en el llenguatge audiovisual i l’escriptura de guions per a cinema i televisió. L’activitat té un preu molt assequible (29€) i es durà a terme novament el cap de setmana 23 i 24 de febrer de 9h a 13:30h.

Una proposta que segueix la línia establerta als tallers oferts el 2018 amb l’Ajuntament de Tarragona i que ja va tenir una tercera edició els passats 26 i 27 de gener de 2019. La gran afluència d’alumnes i la increïble experiència que ha suposat proposa una quarta edició els propers 23 i 24 de febrer. Les inscripcions  ja es troben disponibles al final de la descripció fins a completar les places disponibles (15 en total).

Amb aquesta nova proposta cinematogràfica, David Aymerich –llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URV i, actualment, productor (Ayhe Productions), director i guionista de cinema– espera “poder seguir ensenyant les nocions necessàries per escriure un guió de cinema i tv”. Aymerich proposa el taller com “un curs intensiu que et permetrà posar sobre paper totes aquelles idees que ballen al teu cap de forma sólida i profesional”, “també si encara no saps quines idees són o qué vols explicar”.

“Tothom té una història per descobrir dins seu”.

2. PROGRAMA

DIES: Dissabte 23 i diumenge 24 de febrer

HORARI: De 09:00h a 13:30h

ESPAI: Autoescola Victor (C/de Rodes nº12, Torredembarra – TARRAGONA)

PREU: 29,00€ *fins esgotar les places (15 en total).

taller de guiÓ

 

3. INSCRIPCIONS

Vols apuntar-te? Omple el formulari que trovaràs a continuació amb les teves dades de contacte i indica la opció ‘Inscripció Taller de guió‘. Ens posarem en contacte ràpidament!