¡Descubre más en nuestras RRSS!

Ayhe Productions producimos películas de calidad creadas por las nuevas voces de nuestro cine.

Ayhe prod&com

Written in

by

I faltarien tants noms de companyes i companys! Som molts els que, dia rere dia, treballem en equip per poder ajudar els nostres clients a aconseguir tots els seus objectius a la vegada que som capaços de produir els nostres propis continguts multimèdia.

I diem “tots” en el sentit més ampli de la paraula. Quan vam començar aquesta aventura que és ara Ayhe -el que entenem com el nostre departament d’agència i que va més enllà del cinema- no sabiem on ens portaria el camí. Ara, no en tenim cap dubte i estem molt agraïts de tota la família de professionals que col·laboren amb nosaltres d’una manera o un altra en els projectes que estem compromesos.

Des del nostre habitual i inestimable il·lustrador, l’Edu Polo -autor de la gran majoria de cartells i creativitats que portem a terme Ayhe- fins als nostres companys d’espots, com el director Alberto Gross Molo, o els especialistes web Marc, Manel i Magí.

Però, no podem oblidar-nos dels que fan possible el dia a dia d’Ayhe, l’Abril, el Marc, el David i la Gemma; gràcies al seu talent, esforç i dedicació en tots els departaments dels quals són responsables.

Aviat arribarà el 2023, pero nosaltres encara gaudirem el que queda de 2022 i totes les coses bones que ens ha portat. Ens sentim afortunats i volem donar les gràcies a totes i tots els que han format part del nostre dia a dia enguany. A seguir sumant experiències i projectes!

Tags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: