¡Descubre más en nuestras RRSS!

Ayhe Productions producimos películas de calidad creadas por las nuevas voces de nuestro cine.

SOLO

Written in

by

Actualment, el curtmetratge és un dels 11 candidats a les nominacions als XV Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Una història que dona veu a les relacions familiars i la comunicació afectiva entre pares i fills. L’obra està protagonitzada pel prestigiós actor Pablo Molinero (‘La Peste’, ‘El verano que vivimos’), Aitor Valadés (‘Buga Buga’, ‘Los Espavilados’) i Carlos Olalla (‘Grupo 7’, ‘Lo que escondían sus ojos’).

L’obra està escrita i dirigida per Alberto Gross Molo (Las Palmas de Gran Canaria, 1992), compta amb la producció executiva habitual de Gross Molo, Laura Egidos, i la producció d’Ayhe Productions. ‘SOLO’ compta amb el suport de totes les institucions nacionals, des del Ministeri de Cultura (ICAA) fins a la Generalitat de Catalunya (ICEC), així com la distribució de l’Agència Freak. 

Fins al moment, ‘SOLO’ ha realitzat la seva estrena internacional al prestigiós Festival Bogoshorts (Colòmbia), i ha participat en nombrosos festivals nacionals de prestigi com FESCIGU (Guadalajara), FZC (Saragossa), FICC (Cartagena), Cerdanya Film Festival (Puigcerdà), alguns d’ells qualificadors també per als Premis Goya. Actualment, ‘SOLO’ ha guanyat el Premi a Millor Curt Canari i el 3r Premi de la Secció Oficial en el Festival de Cinema de Orotava (Tenerife).

Tags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: