¡Descubre más en nuestras RRSS!

Ayhe Productions producimos películas de calidad creadas por las nuevas voces de nuestro cine.

3,450km

Written in

by

Premi Mañé i Flaquer de Periodisme Turístic el passat 2021, aquesta peça documental és quelcom molt especial per nosaltres. Una pel·lícula rodada a foc lent durant més de 5 anys per ensenyar al món que una manera de viatjar diferent i sostenible és possible.

Així ens ho explica el nostre protagonista, l’aventurer montblanquí Adrià G. Mercadé, el qual resideix actualment a Fully (Suïssa), municipi on vam poder entrevistar-lo l’any 2019, acompanyats pel Director de Fotografia Daniel Bernús, per poder descobrir tots els viatges que va emprendre ell sol, amb la seva bicicleta i les seves alforges com únics companys de viatge, arreu del món.

Des de la Patagònia fins a Islàndia, passant per la Colúmbia Britànica, Colòmbia, Perú i, finalment, la Patagònia argentina i xilena. Un últim viatge, més de 3.450km, que podem gaudir a través dels ulls de l’Adrià gràcies a les hores i hores de material audiovisual que ell mateix va enregistrar de manera personal al llarg d’aquests dies d’esforç, turisme i esforç a sobre de la bicicleta.

“3.450km, de Montblanc al món” ha format part de la graella de TAC12, Betevé i Movistar+.

Protagonista: Adrià G. Mercadé

Director: David Aymerich
Director de fotografia: Daniel Bernús / Adrià G. Mercadé
Producció: Ayhe Productions
Aj. de producció: Gemma Esteve / Daniel Bernús
Muntatge: David Aymerich
Banda sonora original: Valen Haralambidis
Disseny de so: Phi Studios
Disseny gràfic: Eduard Polo
Animació: Raul Monterde
Traducció i subtítols: Arcadi Tarrida

Tags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: